Jumlah Lawatan

Tinggalkan Jejak Anda Disini, Terima Kaseh ;))

mari menanya Soalan

Friday, May 7, 2010

Ex SMK Seri Serdang Mini Gath..


Takkan Ku lepas kan ko, wahai sahabat kuh, Sahabat selamanyaaaa.. Forever and ever...

hehee..






Salam...

Hari ini... Iaitu pada tarikh 6 Mei 2010...

Ada juga gambar aku yang terselit di situ hasil cadangan Qairil yang menyuruh meletakkan camera di atas beg camera itu.. terharuuuu... hee

Bertempat di McDonald Sri Serdang, telah diadakan satu reunion ataupun gathering secaraberamai-ramai... Secara Amnya reunion untuk bekas-bekas pelajar yang bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Serdang yang batch yang lahir pada tahun 1992. Gathering ini diadakan bertujuan mungkin perjumpaan terahir selepas tamatnya pengajian SPM, dan sebelumnya keberangkan semua sahabat-sahabat dan juga rakan-rakan untuk sambung belajar sama ada di matriks dan juga mana-mana universiti dan juga Ke politeknik...

Dikatanya dalam perancangan event datang lah pukul 12 tengah hari, dalam pukul 1 baru ramai yang sampai, aku sudah agak sebab memang mereka ini akan datang lambat, perutku memang sudah lapar... rasanya memang lambat jugak la masa nak makan, sibuk mengambil gambar-gambar meraka, sampai perut pedih baru nak pergi order makan, hahah..



Some Of their faces



Some Of their pose


Rabiatul Adawiyah. Old Friend dia ni nak sangat nak gambarnya diambil, jadi dapat pun, hehee..



Boleh dikatakan hari yang seronok lah jugak, sebab dapat berjumpa dengan kawan-kawan yang dah lama tidak bertemu... Jadi memang banyaklah ceritanya yang ingin diceritakan. Lebih-lebih lagi aku nieh, nak mengambil gambar pun hilang kosentrasi untuk mengambil gambar kawan-kawan. Yang datang semasa waktu ini boleh lah dikatakan agak ramai iaitu dalam 40 orang, walaupun ramai lagi yang tidak hadir, sebab kerja lah, tak dapat nak cuti, yang duduk jauh, tiada kenderaan untuk sampai... dan lain-lain lagi...

Hmm.. Nak bercerita ni tak lah reti sangat... Sebab aku niebukan lah orang yang reti bercerita pun. Seperti biasa lah, dah nama pun reunion jadi mereka banyak lah berborak-borak dan borak, mengambil gambar, dan rasa sedih jugalah, sebabnya tiada siapa pun hendak bergambar dengan aku.. Jadi Sila tekan gambar-gambar itu untuk melihat gambar yang lebih besar lagi.... gambar semuanya yang diambil dalam seratus lima puluh gambar, amik masa dalam 5-6 jam untuk di proses mengunakan adobe photoshop 8, dan gambar-gambar yang terpilih untuk diuploadkan kedalam facebook lebih kurang 100 gambar sahaja....

last and but not least, aku dapat la jugak dapat berseronok mengambil gambar-gambar mereka, tapi yang terkejutnya, mereka mengumpulkan satu ringgit setiap seorang dan memberikannya pada aku, sebagai tanda penghargaan... =)

LOVE YOU GUYS SO MUCH !!!
and THE DATE OF 6th MAY 2010 !!!
THANKS FOR BROUGHT ME HAPPINESS, SADNESS, LAUGHT, GOSSIPS, and JOYS.
LOTS OF LOVE FROM ME, MOHAMAD AZHARI(Tiru ayat ernie, heheh) TO ALL MY DEAR FRIENDS OUT THERE ;)
Ini Mungking Gambo terakhir gambar2 Korang Yang aku Amek... jadi Ini Mungkin Kenangan Kita Bersama...

Aku Akan Ingat Korang Sampai bila-bila

Lebih-lebih lagi jikalau melihat gambar Ini balak Di masa hadapan Kelak

Percayalah, lagi beberapa tahun lagieh, atau Sepuloh tahun lagi, gambar-gambar ini akan menjadi Sebuah sejarah yang akan Dikenang

Rasa2nyer gambonya macam tiada ke, macam Sikit ke, padan muka, aku dah Siap Offer lagi siapa yang nak diambil gambo.. yang gambar orang banyak gambar tu sebab meraka mintak.. heheh


Copyright (c) 2010 Mohamad Azhari Bin Hishamuddin.



No comments:

Post a Comment

My Gears And Equipment ;)

There was an error in this gadget

Panggil Diriku Zharie

My photo
Seri Kembangan, Serdang, Selangor, Malaysia
Blog baru Saje DiCipta, maka baru nak belajar Buat blog, memang tidak mengerti apa-apa, sebab tidak reti untuk mengubah suai, Blog akan di Update dari masa ke semasa

Peminat Setia, Jutaan Terima kaseh Kerana Sudi mengikuti Blog sayer ;D